6 Mayıs 2011 Cuma

Bu adamı sevenler de var ya!

Kendisinden hiç haz etmem! Bazıları nasıl oluyor da bu adama tapıyor anlamıyorum... Neyse! Servet benim adamımdır, gönderilecek en son adamdır, adamdır, delikanlıdır, hasıdır diyenlere gelsin. Bizim kulüpte bu ara adam bulmak zor... Arkadaş iki tane yavşak nasıl haysiyetsizleştirdi şu takımı hayret! Ey Servet denen göt; Gücün ancak Cem Sultan'a yeter koçum. Ya da kenardaki teknik adama ancak yeter... Seni ıslıklayan taraftara da gider yapsana hadi! Yapamazsın! Neden? Çünkü sana bu kadar garanti parayı kimse vermez... Ama açıklamaya gelince "Yüce Galatasaray", "Taraftarımıza layık bir takım olamadık" diye yalanırsın. Karakterin yok çünkü! Ey Galatasaray, Caner'e vurduğu gün Arda'ya ceza verecek yüreğiniz olmadığı için Servet denen karaktersiz de bugün çıkar Cem'e vurur, Türk oyuncular mangal partisinde yabancıları ayrı masaya oturtur, aynı adamlar takımın gidişatını konuştuklarını iddia ettikleri masada yabancıların ayağını nasıl kaydırırım diye senaryo hazırlar! Zor hocam zor! Bu ara Florya'da adam bulmak hakikaten zor!

3 yorum:

koala dedi ki...

Onun adamlığına sıçayım

Adsız dedi ki...

eğer servet cezalandırılmazsa yada servet gitmezse servet gidene kadar galatasaraylılığımı askıya alıyorum yeter artık bu herifin yaptıkları

Adsız dedi ki...

Ne güzel bir yazı. Gerçekten bu tür veya makaleler okuma seviyorum. Başkalarının ne söyleyeceklerini görmek için sabırsızlanıyorum.