2 Mart 2009 Pazartesi

Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 2-1

Anlaşılacağı üzere hafta sonu televizyon önüne kampı kurduk. Artık yeni bir dönem açıyoruz dedik. Farklı olacağız dedik. En önemlisi de bizi okuyanlara saygı göstereceğiz dedik. Açtıklarında yeni haber okuyacaklar dedik. Neyse sıra Beşiktaş’ta.

Siyah-Beyazlılar çok büyük bir futbol oynamadı ama Büyükşehir’den üç puanı aldı. 80’inci dakikaya kadar dengede giden maçı gol atıp yedikten sonra tekrar galibiyet golünü atması da Denizli’nin eseridir düşüncesindeyim. Tabi bir de taraftarın. O taraftara Rıdvan Dilmen deyimiyle “15 dakika ben de oynarım.”

Mustafa Denizli ligde nasıl adımlar atılacağını çok iyi biliyor. Kimine çift kimine tek forvet çıkıyor. Fenerbahçe’de olduğu dönemdeki gibi körü körüne hücum ettirmiyor takımı. Bazen futbolcu da dingin giden maçta ateş almıyor ama Denizli onu da düşünüyor. Ve tek puanın çok da kötü olmadığı maçlarda kendini kor aleve ‘yanar mıyım, yakar mıyım’ diye atmıyor. Ben Beşiktaş’ın kondisyon olarak da diğer takımlara nazaran iyi olduğu kanısındayım. Taşları yerine oturttukça fotoğraf daha da netleşiyor netleşmesine de biz her ihtimale karşı Mustradamus’un buyurduğu üzere bir 26’ncı haftayı görelim öyle konuşalım…

Hiç yorum yok: