21 Ağustos 2009 Cuma

Futbolsevere güzel haber

TRT iki yıllık Türkiye Kupası yayınlarını aldı sonunda. İki senedir özellikle şu D-Smart’tan sonra futbolseveri ekranlarına çekebilmek için çaba harcıyorlardı. Buna örnek olarak Lig TV’den alınan tekrar yayınları ve bu yıl ki Bundesliga hamlelerini gösterebiliriz. Keza buna Hakan Şükür hamlesini dahi ekleyebiliriz. Sözün özü nihayetinde dar gelirli ve kahve/birahane kültüründen haz etmeyen futbolseveri TRT ekranına konuk etmeyi başardılar. Yayınların nasıl olacağını yıllardan bu yana değişmeyen spikerlerinden tahmin edebiliyoruz. Kötü demek haddimize dahi değil ancak, ilerleyen yaş ortalamasından ötürü biraz heyecan eksik oluyor. Yoksa dediğim gibi bilgi-birikimlerine söz iliştirirsek taş oluruz.

Bu arada kupa yayınında bu gelişmeler yaşanırken, Tahkim Kurulu Aurelio davasında şaşırtıcı (!) bir karara imza attı ve tazminat hükmünü kaldırdı. Galatasaray geçtiğimiz haftalarda ilgilenmediğini açıklamıştı. Özellikle Mustafa Sarp’ın bu formundan sonra öyle bir yıllık ücreti karşılamak da sıcak gelmeyecektir. Beşiktaş’ın ise sağı-solu belli olmaz. Tabi bir de Betis’te kalma ihtimali var. Ne olacağını zaman gösterecek.

1 yorum:

Dem Coetzee dedi ki...

TRT büyük ihtimalle Kupada isim hakkını bu sene kendi adına kullanacak önümüzdeki senede başka bir sponsora pazarlayabilir.Fakat böyle giderse Lig Tv, dolayısıyla DİGİTÜRK topu erken havaya atabilir.Bundan sonra maçları TeleDünya denen yeni öde-izle sisiteminden seyredebiliriz.Zaten TFF de açıkladı tümü yerine paket paket yayınlanacak artık maçlar.