21 Ağustos 2009 Cuma

Burası Seyrantepe, buradan çıkış yok!

Bu tezahüratı çokça duyduk Ali Sami Yen’de… Galatasaraylı taraftarlar defalarca takımlarını ateşlemek için bu tezahürata başvurdu. Taraftar yıllardır hayalini kurduğu bu tezahüratı Aslantepe’de bu tezahüratı yapmak için ne kadar daha bekleyecek çok merak ediyorum. Zira Seyrantepe’de işler açılacağını karışıyor gibi... Başladığı günden bu yana basında “Bitiyor, yetişiyor” haberlerinden çok “İşçiler inşaatı durdurdu” haberleri yayımlandı. Eren Talu’nun kariyeri baş aşağı oldu.

İşin diğer tarafındaysa Adnan Polat’ın dile getirdiği hayali ve TOKİ’nin verdiği sözler var. 2010-2011 sezonunda Arda’yı kaptan olarak Seyrantepe’de görmek istediğini dile getiren Polat, eminim ki TOKİ’nin verdiği taahhütlere güveniyordur. Ama daha ihale süreci sancılarla geçen, tekliflerin beklentilerin altında olduğu bir ortamda yeniden çivi ne zaman çakılacak, bana kalırsa o bile muamma… Hayırlısı diyelim…

1 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

aklı başında bir yönetici çıkıp da

"ulan dünyada eşek gibi kriz var, kulübün mali durumu da ortada, stadı yavaş yavaş ilerleteceğiz" deseydi kimse "aaa olmaz" demezdi.

Gayet makul ve anlaşılabilir bir durum olurdu. Yönetim hırsına yenik düştü, gözle görülen şeyleri inkar etti.

Ha stad belki yetişir önümüzdeki sezona ancak çekilen bu sıkıntıya ve düşülen bu komik duruma değmeyecek.

5 sene sonraya yetişecek olsa stad n'olur? Sağdan solda yediler gazı bu hale geldiler. TOKİ de memleket meselesine çevirdi olayı. Mecidiyeköy'deki arsa'yı bekliyor herhalde herkes.