9 Eylül 2009 Çarşamba

Bu maç kaçmasın!

İlk günü sürprizine imza atmıştı Sırbistan. Hoş dünkü İspanya maçını ‘Live Stats’ten takip ettiğim kadarıyla pek de sürpriz değilmiş. Slovenya benim turnuvadaki favori takımım. Matjaz Smodis arkadaş. Ötesi yok… Yetmedi, Lakovic, Lorbek olmadı Nachbar Brezec de bonus. Kadro mükemmel…

Dün de Sırplar’ı farkı daha da açmalarına rağmen 11 sayıyla mağlup ettiler ve beklendiği üzere 2’de 2 yaptılar. Bugün de İspanya ile karşılaşacaklar. Boğalar ekmek parası gibi oynayacak şüphesiz, oldukça zevkli bir maç olacak düşüncesindeyim.

İspanyollar dün iyi başladı maça… Sıfıra karşı 9 sayılık bir seri ile girdiler. Ama arkası gelmedi. Bu takımın başında Pepu Hernandez olacak kardeşim… Öyle seyredeceksin, iştahın açılacak… Bu kadro nasıl olurda böyle zayıf bir kadroya karşı zorlanır anlamak mümkün değil. Anlatmak imkansız olmalı… Ancak bir taraftan da şunu düşünüyorum, bu tarz favori takımlar başta böyle baş aşağı olsa da sonda kendini topluyor… Bu açıdan Slovenya onları motive edebilecek bir takım. Bu maçla yükselişe geçebilirler… Bu arada karşılaşma sat 19.15’te NTV Spor’da… Kaçmaz derim. Seyir zevki yüksek, çekişmeli bir maç bekliyorum. Ve tabii ki Slovenya’yı destekliyorum.

Hiç yorum yok: